מקרה קשה וכואב של 'מוות עריסה' אירע הבוקר בבני ברק, שעה שתינוקת כבת חודש נמצאה ללא הכרה בביתה. כוחות הצלה שהגיעו למקום החלו בפעולות החייאה מתקדמות, אך למרבה הצער בבית החולים נפטרה התינוקת. היא מצטרפת לסטטיסטיקה של מקרי מוות בעריסה במות החורף.
החורף נפתח ולמרבה הצער הוא נפתח עם מקרה של 'מוות בעריסה'. לאחר השעה תשע התקבל דיווח על פעוטה כבת חודש שאיבדה הכרתה בביתה בבני ברק.
מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה סניף בני ברק הגיעו תוך זמן קצר אל הבית והחלו בביצוע פעולות החייאה מתקדמות כשמצבה מוגדר אנוש.
יעקב מלכה חובש באיחוד הצלה סיפר: "כשהגעתי למקום באמבולנס של איחוד הצלה ביצענו יחד עם חובשים נוספים פעולות החייאה בנסיון להציל את חייה. למרבה הצער נקבע מותה בבית החולים מעייני הישועה לשם הפעוטה פונתה תוך המשך פעולות החייאה".