איש חינוך בעל תפקיד בכיר באחד החיידרים במודיעין עילית, נחקר בשעה זו ע"י המשטרה בחשד כי הכה ילדים בחיידר בו עובד. בהמשך עשוייה המשטרה להחליט על מעצרו. הבוקר שוטרים הגיעו אליו לאחר תלונה של אחד ההורים.
איש חינוך המכהן בתפקיד 'מפקח' באחד החיידרים של חסידות גדולה במודיעין עילית, נחקר בשעה זו ע"י המשטרה בחשד כי נהג באופן שיטתי להכות ילדים כחלק מאמצעי החינוך שאליהם החליט.
האיש העובד מזה שנים רבות בעבודת החינוך, נהג לא אחת להכות ילדים, שאף התלוננו לא אחת אצל הוריהם, אך דבר לא נעשה.
בעקבות מקרה שאירע ביום שישי האחרון, החליט אחד ההורים שלא לשתוק עוד והתלונן הבוקר במשטרה על כך שבנו הוכה ע"י אותו מפקח בתלמוד תורה.
שוטרים הגיעו הבוקר אל ביתו של האיש, ובשעה זו הוא מתוחקר ע"י המשטרה, כשבהמשך יוחלט האם לבקש את מעצרו.
בשיחה עם אחד ההורים, הוא מספר לאתר לדעת: "זה לא מקרה ראשון וגם לא שני שהוא מכה, אלא שפה כל ההורים חששו כיצד תיהיה התגובה כתוצאה מתלונה במשטרה, וכעת בא המקרה שאחד ההורים החליט לעשות סוף לאלימות כלפי הילדים".